Romana | English
Ringuri Active Cotatii Terminale Sbk-uri Evenimente Stiri Contul meu Ajutor

HELP SITE PUBLIC

În momentul în care se află pe site-ul www.disponibil.ro, clientul Internet are următoarele posibilităţi:

  • să vizualizeze societăţile de brokeraj, navigând în submeniul “Sbk-uri”, în scopul de a contacta una dintre ele pentru a deveni clientul acesteia;
  • să formuleze o cerere de înregistrare ca membru afiliat al BRM folosind link-ul “Cerere creare cont nou”; în această situaţie este recomandat să fie citite, mai întâi, condiţiile de utilizare; dacă cererea de înregistrare va fi acceptată atunci, în calitate de membru afiliat, va putea să-şi deschidă propria agenţie de brokeraj;
  • să vizualizeze informaţiile din submeniurile “Active” şi “Cotatii”; pentru o mai uşoară vizualizare a acestor informaţii se pot folosi sortări şi filtrări.

SORTARE

În submeniurile “Active” şi “Cotatii” există liste care prezintă în capul de tabel, după numele fiecărei coloane, două săgeţi. În cazul folosirii săgeţii în sus, sortarea listei se va face crescător după informaţia din coloana respectivă, iar în cazul folosirii săgeţii în jos sortarea listei se va face descrescător după informaţia din coloana respectivă.

FILTRARE

În submeniurile “Active” şi “Cotatii” există deasupra listei, în partea dreaptă a acesteia, un buton “Arata filtrare”. Folosirea acestuia duce la apariţia câtorva condiţii de filtrare. După stabilirea condiţiilor de filtrare trebuie folosit butonul “Filtreaza”. După folosirea filtrelor o să apară lângă link-ul “Ascunde filtrare” mesajul de atenţionare “Aceasta lista este filtrata!”. În situaţia în care se doreşte resetarea filtrelor, trebuie folosit butonul “Reseteaza forma” aflat în stânga butonului “Filtreaza”.