Romana | English
Ringuri Active Cotatii Terminale Sbk-uri Evenimente Stiri Contul meu Ajutor

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Sistemul electronic de tranzacţionare pe piaţa la disponibil administrată de Bursa Română de Mărfuri (BRM) se adresează oricărei persoane interesate care este de acord cu termenii şi condiţiile în care tranzacţiile se desfăşoară. Folosirea acestui sistem presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor sub care serviciile sale sunt furnizate. Termenii şi condiţiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către BRM, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizarea serviciilor furnizate de BRM prin sistemul electronic de tranzacţionare pe piaţa la disponibil nu va fi opozabilă acesteia, continuarea utilizării echivalând cu acceptarea termenilor şi a condiţiilor.

CONFIDENŢIALITATE

BRM îşi rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sistemului pentru îmbunătăţirea serviciilor proprii. BRM îşi asigură utilizatorii că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terţi, decât în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor române. De asemenea, BRM îşi rezervă dreptul de a face publice aceste date sub formă statistică, numai în scopul indicării profilului utilizatorilor săi.

DOMENIU DE APLICARE

Utilizatorii participanţi la sistemul electronic de tranzacţionare pe piaţa la disponibil administrată de BRM nu au dreptul să modifice, să copieze, să distribuie, să transmită, să afişeze, să publice, să reproducă, să creeze produse sau servicii derivate care folosesc total sau parţial informaţiile publicate, să transfere ori să vândă aceste informaţii. BRM nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele sale din motive care nu-i pot fi imputabile. BRM nu este în nici un fel responsabilă de modalitatea în care informaţiile furnizate prin sistemul electronic de tranzacţionare pe piaţa la disponibil administrată de BRM sunt preluate sau stocate de către utilizatori. Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea S.C. BURSA ROMÂNĂ DE MĂRFURI S.A., care îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi/sau conţinutul site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Întregul conţinut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

ÎNREGISTRARE, PAROLĂ

Unele pagini din site-ul www.disponibil.ro sunt protejate de parolă. În scopul siguranţei şi securităţii, numai utilizatorii înregistraţi pot accesa paginile menţionate. BRM îşi rezervă dreptul de a selecta utilizatorii. BRM are dreptul, oricând şi fără a fi obligat să indice motivele, de a anula accesul unui utilizator în zona protejată de parolă, în special atunci când acesta utilizează date false în scopul înregistrării.

VIRUŞI

BRM nu va accepta documente virusate transmise de către utilizatori în scopul participării la şedinţele de tranzacţionare de pe piaţa la disponibil.
Utilizator
Parola
 Cerere creare cont nou